SmexyStories

Za vreme velikog pohoda na svet Osmanlijskog carstva, kada je ono posedovalo vec trecinu planete jedan nas covek, poreklom iz Smedereva, koji je kao mali bio poturcen, postaje jedan od glavnih begova na carskom dvoru i jedan od glavnih upravnika dvora..

Ovaj na izgled jako zgodan i lep momak vazio je za jednog od najboljih boraca toga carstva u to vreme, ali isto tako je vazio i za jednog od najvecih ljubavnika, naravno, posle cara.O njemu su u to vreme pisali svi aktuelni mediji toga vremena i opisivali ga kao neustrasivog ljubavnika, a skoro svaka zena na ovoj planeti je balavila za njim.

Negova prica upravo pocinje od trenutka kada mu umire najveca ljubav, kada se on zatvara u sebe i svoje srce pretvara u kamen.

Je l’ te, postaje jedan od glavnih srcelomaca, pola kraljevstva se zaljubljuje u njega, a i sire i svemu tome ne postoji nikakav problem dok ovaj visoki, zgodni momak ne baci oko na verenicu mladog princa, sina velikog sultana.

Pokusava da ignorise celokupnu situaciju, ali njegove maco moci mu sve vise ponestaju. Tada cini ocajnicki potez, jedan od onih kad te srce slomi i tera da napravis glupost, pojavljuje se Sultanu pred oci i priznaje kako se smrtno zaljubljuje u verenicu njegovog sina prvenca.

Tog trenutka to postaje glavna ekskluziva.Zuta stampa, svi tadasnji poznati tabloidi pisu o ovom dogadjaju, cak je i u praNjujork tajmsu bilo glavna tema Bali-begovo priznanje.

Sulejman Velicanstveni, kako bi popravio ugled svoga sina prepusta mu da smisli kaznu za ovog neustrasivog ljubavnika i ratnika, a ovaj ga osudjuje na smrt tada popularnim stilom, glava na panj.

 

Tu pocinju Bali-begovi problem, razmisljanja, sta ce, kako ce.Odlazi kuci u Srbiju na vikend, seda u jedan od najaktuelnijih kafica toga vremena, narucuje sve veci hit tadasnjice- mali espresso bez mleka i ocajnicki razmislja sta mu je ciniti. Onda mu pada napamet da pozove svog bliskog rodjaka Krku posto je je l’ Krka pozant sirom sveta i ima jake veze, pa kako veli, mozda moze da mu pomogne.
Krka dolazi u isti kafic i nije stigo ni da zapali svoj Camel filtes kad ovaj krece da mu se izjada o svojim ne tako malim problemima.

 

Krka razmislja kako da mu pomogne i seti se da pozove svog starog prijatelja koji ga je toliko puta izvadio iz frke, Norisa.

 

Sutradan u istom kaficu nalaze se ova trojica tada jako popularnih momaka da vide sta im je ciniti.
Noris, kao i uvek velikodusan, odmah predlaze svojim drugovima da se nista ne brinu, da je Sulja njegov stari poznanik kome je jos u prvom osnovne udarao cvrge u skoli i da ce stvar uzima na sebe.

 

 

Sledeceg jutra Cak seda na svoj bicikl bez lanca i pravac Turska, Sulejmanu Velicanstvenim pred kapiju. 
Ovaj je bio nesto u poslu, al’ kako je cuo da mu je Noris dosao u posetu, tako je iz straha ili postovanja sve svoje poslove obustavio da ugosti svog starog prijatelja iz skolske klupe. 
Dakle, Cak dolazi kod Sulejmana, ovaj ga nudi Johnnie Walker sa tri kocke leda, Cak seda u prestolonaslednicku fotelju, Sulejman privlaci tabure i seda cik uz nejga a onda krece prica: 
-Pa, Cace, stari druze, kojim dobro ti meni u posetu? Dugo se nismo videli.. 
A Cak mu odg: 
-Ma, ne bi me ti ni sad video, nikad te nisam voleo, uvek si bio bubalica i tuzakao me ucitljici, al’ eto, muka me natera.. Jedan blizak rodjak onog mog ortaka Krkobabica radi za tebe, napravio prizdariju neku i zali se hoces da mu krknes glavu. 
- A, o Bali-begu li je rec…pa da, hteo da startuje onu malu, a posto je ona riba mog sina ostavio sam to njemu na volju da resi, digla se opasna medijska hajka oko toga i nisam hteo da se mesam sinu u presudi.- odgovara mu Sulejman. 
-Znaci, tu se on pita, je l’ te..??- upita Cak Sulejmana. 
-Pa, da, njemu sam to ostavio, ne mogu pored tolikih poslova da cuvam devojke svome sinu, nek ih si cuva sam. 
-Deder onda, pozovi mi tog malog-naredjuje Cak- da se ja porazgovaram s njim, da vidimo to da resimo.

 

Norisov razgovor sa malim Mustafom je bio toliko blag da je ovaj u poslednjem trenutku, da li iz straha ili neceg drugog, kad je Bali-begova glava vec bila na panju, resio da promeni svoju odluku i pomiluje ga. Bali-beg je bio pomilovan, jedino sto je bila cena ovog slucaja je to sto je ostao bez posla..

 

Prelepa cura koja je zacarala srce neumoljivom ljubavniku Bali-Begu je posle toga dobila korpu od princa i poslata kuci.
Bali-beg se takodje vratio svojoj kuci u Suboticu, kupio stancic neki od 100-tinak kvadrada i odpoceo svoj privatni biznis otvoreci Security agenciju. I posle toga njegovi ljudi, koji su radili za njega, bili su uspesni upravnici i cuvari raznih dvorova sirom planete, ali se on od toga penzionisao i resio da samo upravlja ovom kasnije najpopularnijom Security agencijom.

 

(#)

Generalna :: Autor smexy 11:44

 

Davno, davno…pre jel te vise hiljada godina, junak nasih prica, Krkobabic dosao je na ideju da sagradi, jednu, tog vremena sve popularniju gradjevinu, nazvanu piramidom. 
Sve vecim hitom toga vremena, koju su imali svi faraoni I tadasnji bogovi kojih je u to vr bilo na pretek…
Zapucao je put danasnjeg poluostrva Jukatan, u grad Cicen Ica svom starom prijatelju iz djacke klupe, Kukulkanu, koji se tek nedavno preobratio u telo coveka i izasao iz divnih morskih odaja koje je posedovao kako bi posetio svoju blizu I dalju familiju pleme Maje… 
Bas u to vr kad je Krkobabic krenuo put svom starom prijatelju Kukulkanu, on ja pisao neke kalendare,guglao po internet, racunao vreme, jedan period, drugi period. 
Jer je u ovom plemenu u to vreme to bio najunosniji biznis….

 

 

Dakle Krkobabic se najavljuje svom starom dobrom prijatelju iz skolske klupe Kukulnanu , seda u svoj novi automobile, srednje klase I krece na put…
Kukulkan,momak duge leprsave bele kose I brade, I plamteci plavim ocima rasirenih ruku I sa velikim odusevljenjem ocekuje svog starog prijatelja sa kojim je proveo lepe dane svog detinjstva, Krkobabica.. 
Odma iznosi Jack, izbacuje neko mezence, zna covek Krku, zna da covek zivi na Balkanu, ne zeli da se obruka kao domacin…
Uz par casica Jacka, sa 2 kocke leda, I kojim zalogaj mezenceta Krkobabic I Kukulkan su dugo pricali o svim decijim zavrzlammam koje su cinili I prisecali se tog tako bezazlenog doba njihovih zivota koje su proveli zajedno… 
A onda su krenule ozbiljnije teme sve do one kad je Krkobabic izneo svoju zelju da sebi sagradi jednu piramidicu, od jedno 1500-1600 metara u visinu, cisto da ga po necem pamte I da nesto ostane iza njega, kad nekad, ne daj boze, za jedno 5-6 milijarde godina ode Bogu na ispovest, a ujedno da ima I gde da sakrije neku svoju ustedjevinu, nekih par stotina tovara blaga, sicu neku…. 
Kukulkan uzima svoj drveni lap top, stavlja ga na sto I predstavlja svom prijatelju neke od projekata piramide koji su se slucajno zatekli u njegovom lap topu: 
-Evo prijatelju, ovo su neki projekti, nekih piramida, jednu od ovih planiraju ovi moji da mi naprave ovde negde po Cicen Iceu..kazu ja sam njihov Bog…
Evo ima ovde I ove sa posebnim efektima…pokazuju zmiju, slona, konja..a poznajem I neke ljude pa mogu da ti naprave projekat za nesto po tvojoj zelji.

 

 

Krkobabic zamisljen, ipak je to nesto sto ce trajati hiljadama godina, nije to stancic u Beogradu koji moze da proda za par meseci I uzme drugi. 
Krkobabic dugo razmislja, posle par saveta svoga prijatelja I nekoliko projekata piramida koje je pogledao on se odlucuje za jednu od njih.

 

 

Posle resenog problema, I donete odluke Krkobabica kakvu ce I koju od piramida sagraditi Kukulkan mu predlaze da odu do lokalnog kluba da ga upozna sa nekim curicam, I da popiju jos po koju…a ujutru uz Boziju pomoc moze put pod noge nazad za Beograd. 
Ranom zorom, onako mamurnom plavookom momku zvoni telefon…Zovu ga neki momci dole iz mora da se hitno vrati, da je ispala neka frka I da nikako ne mogu da je rese nez njega…
Kukukan ispracuje gospodje koje je predhodno vece pokupio u clubu I budi svog starog prijatelja… 
- Ajde Krko braticu, moramo da palimo, zvali me ovi iz mora…ispala neka frka, moram hitno tamo.

 

Krkobabic ustaje, sav mamuran I sa bolovima u glavi od toliko ispijenog alkohola prethodno vece…pali Camel filters I predlaze Kukulkanu da pristavi za kaficu dok se on pripremi za povratak kuci…

 

Uz prvu jutarnju kaficu krenuo je jos jedan jako vazna razgovor izmedju Krke I Kukulkana. 
Kukulkan moli Krku za dve usluge…
Prvu da mu pricuva ove spise I ove kalendare, da ih dovrsi kad se bude vratio s mora jer ni pola nije stigao da odradi od tolikog posla kojeg ima….
A drugi da ne bude otvaranje piramide dok se on ne vrati, a on mu obecava da ce da se potrudi da se vratiti do isteka zadnjeg kalendarskog dana u kalendarima koje je sastavio, ako se do tad ne vrati da sl obavi svecano otvaranje bez njega...

 

Piramidu je nedugo zatim bila I zavrsena , a kako Kukulkana nije bilo da bi Krka mogao da svecano otvori piramidu ona je vremenom zarasla u sume I gore I postala samo jos jedna najobicnija planina, I jedna od misticnijih stvari danasnjice…kasnije su tu planinu nazvali Rtanj a Krka se do danas I neseca dal je bar neki Tovar blaga ostavio unutra.

 

Krkobabic je na putu za Srbiju spise I proracune koje mu je dao Kukulkan pogubio, kasnije su delove tih kalendara I tih spisa pronalazili razni naucinici I istrazitelji, I stvarali razne neke svoje teorije neznajuci za ovu pricu….
Tako se danas veruje da ustvari zadnji dan u njima oznacava kraj sveti…drevni narodi Maje, uza I dalja familija Kukulkana koji su naculi deo price pricaju o tome kako ce tad njihov rodjak vrtatiti i kako bi dodali ulje na vatru ili zacin na pricu pricaju da ce tad doci do unistenja sveta. 
Prepircavanjem rekla kazala dogovor Krkobabica I Kukulkana da rok za otvaranje bude na taj dan I da ce se on najkasnije na taj dan vratiti naucnici su dosli do neke teorije da ce iznad Rtnja tog dana da se stvori jaka magnetna energija koja ce da bude jedini spas.…
A ustvari jedina istina je da taj datum taj 21.12.2012. godine jedino znacenje koje ima je datum kad je Krkobabic trebao zvanicno da otvori svoju piramidu od koje je odavno digao ruke.

 

(#)

Generalna :: Autor smexy 11:37

 

Lednog lepog, suncanog decembarskog jutra, pre nesto vise od 2000 godina Krkobabic je pozvao svoju verenicu, prelepu Zimu, da se odvezu u prirodu njegovim najnovijim autom, jedim od auta srednje klase tog vremena,kako bi proveli nesto romanticnih trenutaka na 30° C lepom vremenu….

Zima se nije javljala…

 Kasnije toga dana Krkobabicu je doslo iznenadno, ne tako prijatno pismo, u kojem mu njegova dragana, prelepa Zima, pise da je nedelju dana ranije upoznala doticnog mladica sa motorom, kako ga je ona nazvala “opakog bajkera” putem globalne mreze Golub_Pismonosabook.com,i kako se iznenada zaljubila I odlucila da odkaze veridbu i zivot dalje nastavi avanturisticki, na motoru sa svojim opakim momkom…

 

 Krkobabic vidno iznerviran zbog raskida veridbe I Zimine izdaje poziva svog starog prijatelja Norisa izjadajuci mu se o ljubavnoj proneveri njegove drage…
Iste veceri njih dvojica se nalaze u jednom aktuelnom Beogradskom kaficu, gde su se inace I ranije sastajali, ispijajuci omiljeni mali espresso bez mleka Ili pak hladno crno pivo koje je bilo aktuelno uglavnom u vecernjim casovima, I pricajuci satima o raznim temama…
Krkobabic resen da se osveti , ali popularnim stilom tog vremena ,na sto orginalniji I sto upecatljiviji nacin, trazi pomoc od svog prijatelja, kako za ideju tako I za sprovodjenje te ideje u delo…. 
Noris kako je jos tada bio strah I trepet, I dosta obecavao preporucuje Krkobabicu da se nista ne sekira, da se opusti, popije pivo I pusti mozak na otavu, da ce slucaj da preuzme na sebe, da ce smisliti vec nesto I da ce ukoliko vec sutra u podne problem biti resen…
Posle par ispijenih hladnih piva, koji su tako lezali srcu, I pokusaja razbibrige posle napornog dana njih dvojica odlaze svojim kucama….

 

 

 Sledeceg jurta Noris seda na svoj bickil bez lanca I pravac Bogu pred kapiju…
Bog mu, gledajuci ga sa strahom, kako su ga gledali svi sa kojima Noris nije bio bas blizak, strahujuci od njegove snage I moci, otvara kapiju… 
Ulaze u Boziji ne tako skromni dom, Noris zaseda u koznu crnu fotelju, Bog mu nudi Johnnie Walker sa tri kocke leda, I drhvatim glasom pita:

 

- “kojim dobro Chace”…

-Znas Boze, juce je jedan “opaki bajker” , ni ne sluteci s kim ima posla preote mom dobrom prijatelju Krkobabicu devojku, pa sam ja dosao kako veli da ja I ti vidimo kako to da resimo, greota da decko pogine tako mlad- odgovara mu Cak.

Bog tada upita Caka:

  -pa sta ja tu mogu da uradim sto ti ne bi mogo Chace,

a Cak mu odgovara:

  - pa vidi, gledao sam pre par dana na Discovery cukum cukum dedu Billa Grillsa kako prezivljava negde u nekom zamrzivacu koji naizgled izgleda kao stvarni svet,palo mi je napamet da je to opet tvoja neka pizdarija sto I nije tako lose za ovu situaciju, jer u tom zamrzivacu onaj “opaki” nece moci da vozi svoju masinu…

tu mu bog odgovara smejuci se:

  - xaxa, znam, to je onomad kad sam zaboravio zamrzivac otvoren…pocele neke bele pahuljice da izlaze iz njega..napravio sam show tamo dole…al ne smem vise to da radim time cu prekrstit poruku mojih zapovesti da se necini zlo.

 - Epa vidi ovako, to ces ti ipak morati da smislis nesto kako to nebi bilo zlo delo,I da otvoris taj tvoj zamrzivac jedno 3, do 4 meseca, da malo nauci ovog tako “opakog ” bajkera da nije bas najmocniji na ovom svetu.,

 

Cak Norisova poseta I ubedjenje Boga da mora da otvori taj zamrzivac je bilo tako blago da Bog I dan danas posle vise od 2000, navikom ili strahom otvara svoj zamrzivac pocetkom decembra I zaboravlja da ga zatvori dobrih 3 do 4 meseca …
Opaki bajker je morao da odlozi svoju ljutu masinu u garazu, a prelepa Zima kako Krkobabic nije vise ni hteo da cuje za nju morala je da pesaci sa svojim opakim bajkerom svih tih 3 do 4 meseca, po ne tako prijatnom vremenu…

 

Ovu pricu je nacuo neki nazovi naucnik, koj je smislio svoju neku teoriju o ovom pojmu, al je ipak iz nekog respekta ili simbolike ovaj period nazvao po legendarnoj Zimi, prelepoj verenici I nesudjenoj supruzi Krkobabica.

(#)

Generalna :: Autor smexy 11:26

Ukoliko možete da pročitate ovaj članak, uspešno ste se registrovali na Blog.rs i možete početi sa blogovanjem. (#)

Generalna :: Autor smexy 11:23